Kosten Schiphol Parkeren

De kosten voor parkeren Schiphol zijn varierend. Er zijn namelijk in de markt verschillende prijs vechters actief waar u voor een erg lage prijs prima kunt parkeren. Houdt er wel rekening mee dat u soms wat verder moet rijden vanaf de parkeer locatie naar de vertrekhal van Schiphol. Er zijn veel aanbieders met uitstekende prijzen voor parkeren luchthaven Schiphol.

De wat duurdere aanbieders hebben prima service en in vergelijking met de P3 prijzen van Schiphol zijn ze nog aardig goedkoop. De service die u krijgt is ook niet mis. Zo bieden ze extra service aan in de vorm van een APK keuring, kleine en grote beurt aan uw auto of u kunt bloemen laten bezorgen!

Laagste prijs voor Schiphol parkeren

U betaald dan ongeveer 18,00 euro voor 1 dag parkeren, zie meer informatie over kort parkeren Schiphol.

Duurste prijs voor Schiphol parkeren

De tarieven van de wat duurdere aanbieders zijn voor 1 dag parkeren ongeveer 34,00 euro. Parkeren bij Schiphol Smart Parking is afhankelijk van hoe lang u van te voren reserveert. Hoe eerder u reserveert hoe goedkoper u uit bent voor parkeren.

Toeslagen

De aangeven prijzen op de website van de aanbieders zijn bijna altijd inclusief BTW, let er wel op dat er voor extra services wel betaald moet worden. Zo is overdekt parkeren bijna nooit gratis en kost een APK keuring ook geld.

Ook kost valet parkeren altijd meer. Dit is namelijk een extra service waarmee u veel tijdwinst heeft.

Misschien is het overnachten bij een hotel op Schiphol een optie voor u. De kosten betaald u dan alleen voor 1 dag slapen en u krijgt er gratis parkeren bij!

Wat vindt u van deze tarieven/ prijzen/ kosten voor parkeren? Deel uw reactie en ervaring met parkeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *