Kort parkeren Schiphol

In dit artikel maken we onderscheid tussen kort parkeren bij Schiphol om iemand af te zetten. En kort parkeren rondom Schiphol, wanneer u de auto parkeert voor een paar dagen wanneer u bijvoorbeeld een weekendje weg gaat.

Als u voor even op Schiphol moet zijn dan kunt u parkeren bij P1 en P2 van Schiphol. Voor langer parkeren kunt u gebruik maken van P3.

Kort parkeren aanbieders zijn er verder niet. Op Schiphol zelf kunt u alleen voor een paar uur parkeren.

Prijzen kort parkeren Schiphol P1 en P2

De prijzen voor P1 en P2 kunnen veranderen. Momenteel is het 4 euro per uur. 1 dag parkeren kost 32,50 eur en voor 2 dagen betaald u 61,00 euro. Zie hier tarieven en kosten voor parkeren op Schiphol.

Locatie Schiphol kort parkeren

P1 en P2 vinden zich op loopafstand van de vertrek en aankomsthal van luchthaven Schiphol. Bij de parkeergarage is ook een lift aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Schiphol Smart Parking is de parkeerdienst van Schiphol zelf.

Schiphol P1 en P2 Parkeren

Opties voor kort parkeren

Heeft u er al aan gedacht om de auto overdekt te parkeren? Als u toch kort parkeert (voor een paar dagen) dan kan het misschien goedkoper zijn om te parkeren bij een hotel op Schiphol. De auto wordt namelijk al die tijd op hun terrein geparkeerd en betaald slechts voor 1 overnachting! Check wel eerst de ervaringen met de hotels.

Nog een optie is Schiphol Valet parkeren, lees hier alles over Schiphol Valet parkeren. U parkeert dan wel kort bij Schiphol maar geniet wel van alle voordelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *