Smart Parking Schiphol

Logo schiphol smart parkingSchiphol smart parking: de officiële parking van Schiphol

Schiphol smart parking is de officiële parkeerruimte van Schiphol zelf, waarbij tegen een voordelig tarief uitsluitend lang geparkeerd kan worden. Wanneer u zes weken van te voren boekt, bent u het meest voordeligst uit. Een aanrader voor parkeren schiphol.

Enkele voordelen van Schiphol Smart Parking:

  • Veilige parkeerplaats voor uw auto.
  • Gratis met de shuttlebus naar de vertrekhal.
  • Gratis drop-off-faciliteiten.
  • Overdekt parkeren Schiphol, uw auto staat bijna altijd overdekt!

Hoe werkt Schiphol Smart Parking?

Eerst reserveert u via de site van Schiphol. Hierbij kunt u een inrijmethode kiezen, waardooru toegang krijgt tot het parkeerterrein. Er zijn twee inrijmethodes:

Creditcard

  • Steek uw creditcard, dezelfde waarmee u heeft gereserveerd, in de kaartlezer bij de slagboom.
  • Werkt de creditcard niet, neem dan niet het parkeerkaartje uit maar vraag assistentie via de intercom. Houdt de reserveringsbevestiging bij de hand.
  • Wanneer u terug bent gekomen kunt u meteen uitrijden met uw creditcard. U hoeft niet naar een betaalautomaat te gaan. Als u langer geparkeerd stond dan de gereserveerde periode, dan vindt een automatische verrekening van de kosten bij het uitrijden plaats.

De 6-cijferige inrijcode

  • Bij de slagboom toetst u deze code in, en drukt u op ‘OK’.
  • Nu krijgt u een parkeerkaartje uit de kaartgever. Als u dit kaartje pakt gaat de slagboom binnen enkele seconden omhoog. Vraag om assistentie via de intercom wanneer er geen kaartje uit de kaartgever komt, en zorg ervoor dat u uw reserveringsbevestiging bij u heeft.
  • Als u terug bent hoeft u niet naar de betaalautomaat te gaan. Na het invoeren van de parkeerkaart kunt u meteen uitrijden. Als u langer dan de gereserveerde periode geparkeerd heeft gestaan, dient u deze kosten bij een betaalautomaat of aan de kassa te voldoen.

Iedere 10 minuten, 24 uur per dag is het mogelijk om gratis met de snelbus van en naar de vertrekhal te gaan.

Reserveren/kosten van Schiphol Smart Parking

Een reservering voor Smart Parking kan tot 7 dagen voor aanvang worden gewijzigd en geannuleerd. Er worden €10,00 aan administratiekosten in rekening gebracht bij het annuleren. Wijzigen is gratis, maar bij verlenging van de gereserveerde periode betaalt u voor extra elke dag.

Reserveren voor Schiphol Smart Parking kan tot minimaal een week van te voren. Daarnaast hanteert Schiphol een vroegboekkorting waarvoor u zes weken van te voren dient te boeken. In het algemeen kan een reservering geplaatst worden van minstens zes maanden van te voren. Wilt u in aanmerking komen voor het kortingstarief, dan dient u minimaal twee weken van te voren reserveren.

Het is alleen mogelijk om te reserveren met een creditcard of via Ideal. Reserveren kan via de site www.schiphol.nl/parkeren.

Prijzen

De volgende tarieven gelden voor Schiphol Smart Parking:

1 dagen:
2 dagen:
3 dagen:
4 dagen:
5 dagen:
6 dagen:
7 dagen:
8 dagen:
9 dagen:
10 dagen:
11 dagen:
12 dagen:
13 dagen:
14 dagen:
15 dagen:
16 dagen:
17 dagen:
18 dagen:
19 dagen:
€ 50,00
€ 50,00
€ 50,00
€ 56,00
€ 62,00
€ 68,00
€ 74,00
€ 80,00
€ 86,00
€ 92,00
€ 98,00
€ 104,00
€ 110,00
€ 116,00
€ 122,00
€ 128,00
€ 134,00
€ 140,00
€ 146,00

Locatie luchthaven Schiphol

Het adres van Schiphol Smart Parking is:

Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer

Reviews Schiphol smartparking

Heeft u geparkeerd bij Schiphol smart parking? Laat dan uw ervaringen achter!

Kort parkeren bij Schiphol Smart Parking is af te raden omdat het vrij prijzig is. Ook kunt u geen gebruik maken van valet parking in combinatie met Schiphol Smart Parking.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *