Hotel Schiphol

Natuurlijk kunt u ook overnachten (hotels schiphol) en parkeren bij Schiphol. Dit wordt ook wel het sleep, park, fly principe genoemd.

Dit is prima te combineren met parkeren bij Schiphol. U betaald namelijk voor 1 overnachting en de auto mag u dan bij het hotel parkeren. Als u geluk heeft kunt u zelf met de shuttle bus van het hotel naar de vertrekhal van Schiphol gebracht worden. U kunt dus dan geen gebruik maken van valet parking.

Welke hotels op Schiphol zijn er?

Er zijn 32 hotels beschikbaar op en rond Schiphol. Varierend van drie en vier sterren.

De hotels worden op verschillende sites goed beoordeeld, dus de mensen die er gebruik van maken zijn er tevreden over! De ervaringen zijn dus positief!

Ontspannen op vakantie? Dan is hotel Schiphol zeker een goede keus. U kunt heerlijk overnachten en de volgende dag op uw gemak inchecken voor uw vlucht. Uw auto staat veilig bij het hotel, soms zelfs overdekt geparkeerd!

Populaire hotels Schiphol

Zie hier een klein overzicht van populaire hotels rondom Schiphol.

Hoeveel kost parkeren, slapen vliegen?

Dit hangt af van het hotel waar u in verblijft en of het hotel parkeren aanbiedt. De kosten zijn dus niet altijd het zelfde. Raadpleeg de site en informeer u zelf goed voordat u boekt bij een hotel.

Als u kort bij Schiphol parkeert dan kunt u ook gebruik maken van een hotel, maar dan bent u vaak wel in vergelijking duurder uit.

Schiphol zelf en de parkeerplaatsen van Schiphol (P1, P2, P3 en Schipol Smart Parking) bieden geen overnachtingen in combinatie met parkeren aan.

Let op: Klik hier als u op zoek bent naar meer informatie over Schiphol en overnachten rondom de luchthaven.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *