Happy Parking

Happy Parking  voordelig en snel parkeren op Schiphol

Bent u opzoek naar voordelig en snel parkeren op Schiphol dan bent u bij Happy Parkking aan het juiste adres.  Happy Parking is voordelig omdat Happy parking veel sneller te bereiken is dan de lang-parkeerplaatsen van schiphol zelf.

U kunt uw auto op slechts 3 minuten afstand van de aankomst en vertrekhal veilig en voordelig parkeren.

Naast de hierboven genoemde voordelen heeft Happy Parking nog een aantal voordelen.

  • U reserveert  bij Happy Parking voor een zeer voordelig tarief.
  • Happy Parking is snel en makkelijk te bereiken.
  • Uw voertuig zal veilig in de parkeergelegenheid achterblijven zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
  • De chauffeur staat u netjes op te wachten nadat u terugkomt van u vlucht. Wat u alleen hoeft te doen is Happy Parking op te bellen nadat u uw bagage hebt opgehaald.
  • Happy Parking biedt u diverse betaalmogelijkheden, u kunt zowel met uw pinpas als met  contant geld betalen.

Hoe werkt Happy Parking

  • Uw rijdt naar de locatie van Happy Parking
  • De medewerkers van Happy Parking controleren de gegevens van u en uw medereizigers vervolgens brengt Happy Parking  u direct naar de vertrekhal. Dit is nog geen drie minuten rijden.Hierdoor bespaart u een hoop tijd en hoeft u ook geen vrije parkeerplaats te zoeken.
  •  Als u weer terugkomt van uw bestemming dan belt u Happy Parking nadat u uw bagage van de band heeft gehaald. Een medewerker van Happy Parking staat dan op u te wachten en brengt u gelijk terug naar Happy Parking Schiphol toe.
  • Nadat een medewerker van Happy Parking uw identiteitsbewijs heeft gecontroleerd kunt u direct wegrijden

Reserveren/ Kosten

U kunt bij Happy Parking een parkeergelegenheid reserveren door op “reserveren nu” te klikken. Vervolgens zult u zien dat er een nieuwe internetpagina wordt geopend waarop u kunt reserveren. U kunt aangeven hoeveel dagen en wanneer u wilt reserveren. Tegelijkertijd kunt u zien wat de kosten hiervan zullen zijn. Als u uw periode heeft geselecteerd en u heeft op de vervolg stap geklikt, dan krijgt u een scherm voor uw waarop u de persoonlijke gegevens op kunt invullen. Hierna rest u nog een stap en dat is de betaling. In drie stappen heeft u een reservering voltooid.

Locatie

U kunt HappyParking vinden op het volgende adres:

Happy Parking Schiphol
Kruisweg 415
1437 CJ Schiphol-Zuid (Rozenburg – gemeente Haarlemmermeer)

Beoordelingen happy parking

Op het internet zijn veel positieve ervaringen over Happy Parking.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Happy Parking en wij stellen het op prijs als u deze ervaring met ons wilt delen.

 

Welkom

Welkom!

Op deze site gaan wij aanbieders van Schiphol parkeren met elkaar vergelijken.

Schiphol zelf heeft een grote parkeerplaats waar u tegen vrij hoge prijzen kunt parkeren (P3 parking Schiphol). Rondom Schiphol zijn ook een aantal (rond de 20) aanbieders van parkeerplaatsen gevestigd die ook parkeren plaatsen aanbieden en waar u dus gebruik van kunt maken, tegen zeer voordelige tarieven!